Més bàsquet

Alfred Julbe, amb el Sant Feliu

L’entrenador de l’Spar Girona serà també el director tècnic del club de la Costa Brava

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, serà també el director tècnic del Club Bàsquet Sant Feliu. Ho han fet públic aquest dimarts al Pavelló Municipal de La Corxera i s’explica per la residència que el tècnic té des de fa tres anys al municipi ganxó.

Julbe explica que les converses amb el president del club, Jordi Pujol, són anteriors a la seva incorporació a l’Uni, el novembre de l’any passat per substituir Èric Surís. “Sempre vaig pensar que els últims anys de la meva vida tornaria a Badalona, però de moment tot apunta que serà a Sant Feliu de Guíxols, amb molt de gust i per molts motius” argumenta el tècnic.

La prioritat de Julbe és “ajudar sobretot els equips sub-16 del club”, ajudar els equips sènior i mantenir un contacte setmanal amb els entrenadors del club. “Es tracta de tenir uns equips complerts i ben organitzats” afirma.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha agraït a Julbe la col·laboració: “no només que hagi fet el pas de ser ciutadà de Sant Feliu, sinó que a més s’impliqui amb la població col·laborant amb un club tan important com ho és el Bàsquet Sant Feliu”. “Estem realment contents de poder comptar amb Julbe” apunta el president del Club Bàsquet Sant Feliu, que avança: “ja estem preparant esdeveniments de cara a l’estiu, com ara el Circuit de la Federació Catalana 3x3 del qual serem seu”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)