Més bàsquet

El combinat català tuteja Angola (83-86)

En un amistós per celebrar el mig segle de vida del pavelló 1r d’octubre de Balaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020/2021

Balaguer ha celebrat avui el mig segle de vida d’un pavelló primer d’octubre ple amb un partit amistós entre un combinat català i la selecció d’Angola que està preparant el preolímpic (83-86).

Els catalans, amb una plantilla amb jugadors de LEB i Barrera, han plantat cara amb grans minuts inicials de Marc Martí (Oviedo) i un bon joc col·lectiu dels de Salva Maldonado en atac (20-29). Al segon quart el combinat català ha augmentat el nivell defensiu i ha ofegat la selecció africana. Al descans 36-43.

La sortida del tercer període ha estat determinant perquè Angola, amb 14 jugadors, ha augmentat el seu nivell d’intensitat davant un combinat català amb només 10 homes que ha encaixat un 2-13 (38-56) provocant el temps mort de Maldonado. I els catalans han reaccionat liderats per un Pol Molins espectacular que amb dos triples juntament amb un altre de Cuevas han tornat a posar a Catalunya dins el matx (63-69). A dos minuts pel final una penetració de Cosialls ha posat màxima emoció al matx (78-79). Un triple dels angolesos a 1:16 pel final semblava enfonsar la resistència catalana (79-86). Però el combinat català ha mostrat el seu orgull i amb 83-86 ha disposat del triple per forçar la pròrroga però Sergi Costa ha fallat. Ha estat una gran festa de bàsquet a Balaguer, ciutat del Bàsquet del Bàsquet 2020/2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)