FIBA Champions

El Baxi Manresa tornarà a Europa per jugar la FIBA Champions league

Ja va disputar aquesta competició fa dues temporades

El Baxi Manresa tornarà a jugar una competició europea la propera temporada, és tracta de la FIBA Champions League que ja va disputar fa dues campanyes. El conjunt del Bages està entre els 28 equips que disputaran la fase regular i en la que també estan tres equips més de la Lliga ACB, l’Hereda San Pablo Burgos, l’Unicaja i el Lenovo Tenerife Han quedat fora el Saragossa i el Múrcia. El campió s’emporta un premi d’un milió d’euros. En les dues últimes edicions el campió ha estat el Burgos de Joan Peñarroya.

Els altres equips de la fase regular són: AEK, PAOK i Lavrio Megabolt (Grècia), Arged BM Slam Stal Ostrów Wielkopolski (Polònia), Besiktas Icrypex, Galatasaray, Pinar Karsiyaka, Tofas Bursa i Darussafaka Tekfen (Turquia), Dinamo Banco di Sardegna Sassari i Happy Casa Brindisi (Itàlia), ERA Nymburk (Txequia), EWE Baskets Oldenburg i MHP Riesen Ludwigsburg (Alemanya), Falco Szombathely (Hongria), Filou Oostende (Bèlgica), Hapoel Bank Yahav Jerusalem i Hapoel Unet-Credit Holon (Israel), Igokea (Bòsnia), JDA Dijon i SIG Strasbourg (França), Nizhny Novgorod (Rússia), Rytas Vilnius (Lituània) i VEF Riga (Letònia).

La fase de grups començarà el 4 d’octubre. Abans hi hauran unes eliminatòries prèvies d’on sortiran quatre equips que s’uniran a aquests 28 per fer la fase regular de vuit grups de quatre equips. Els guanyadors passaran directament als vuitens de final i els segons i tercers de cada grup faran un play-off per decidir els altres 8 equips que jugaran els vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)