Més bàsquet

Catalunya es fa un bany d’or a San Fernando

La selecció catalana mini ha estat campiona en categoria masculina i femenina

Les dues seleccions minis de Catalunya s’han penjat la medalla d’or en el Campionat d’Espanya que s’ha disputat fins avui a San Fernando (Cádiz). Un nou èxit en un any molt complicat per la pandèmia que serveix per consolidar un cop més el bon treball de les seleccions i sobretot el bon treball dels clubs en la formació de jugadors. En categoria masculina el combinat que dirigeix Xavi Orois, secundat pel tàndem de futur Àlvaro Salinas i Pol Velázquez, han fet una exhibició de joc i han acabat invictes. A la final no ha estat una excepció i han donat una lliçó de bàsquet, amb un joc alegre, ràpid i intens contra Andalusia. Els catalans han tancat el marcador al cinquè període (103-53).

En categoria femenina la Catalunya d’Olga Vázquez, i el gran duet que han format Eloy Acedo i Núria Vilamajor, ha estat infalible i han fet canviar el xip a les seves jugadores anant a més en el campionat. Tot i perdre a la fase prèvia contra Aragó aquesta vegada les aragoneses no han pogut fer res contra unes minis que han saltat a la pista amb la lliçó molt clara i dominant des del salt inicial fins al final (98-83). Dos medalles d’or que confirmen la bona salut del bàsquet a Catalunya una temporada més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)