LEB Or

Jawara, fitxatge de pes per al joc interior

Bàsquet. LEB Or. El pivot noruec (29 anys i 2,03 m) arriba del Palma, on ha fet unes mitjanes de 8,5 punts, 5,5 rebots i 12,1 de valoració

Karamo Jawara (Bergen, 1991) és el tercer fitxatge del Bàsquet Girona per a la temporada 2021/22. El pivot noruec (2,03 m) té una àmplia trajectòria en el bàsquet europeu. Aquest curs passat ha acabat amb una mitjana de 8,5 punts, 5,5 rebots i 12,1 de valoració i segur que aportarà més que Davis Rozitis.

Després de debutar en la primera divisió de Noruega a les files del Froya (2009/10), ha jugat en la NCAA (NC Central, 2011-15), en la màxima categoria romanesa i grega (Cluj-Napoca i Apollon Patras, 2015/16), en la segona divisió grega (Doxa Pefkon, 2016/17), en la LEB Plata i la LEB Or (Xuventude Baloncesto i Palma, 2017/18) i en la màxima competició xipriota (Etha, 2018/19). Els dos darrers cursos els ha jugat en la LEB Or vestint la samarreta de l’Acunsa GBC i el Palmer Alma Mediterránea Palma, on ja havia jugat tres temporades abans.

Jawara ha mostrat la seva satisfacció pel fitxatge: “Estic encantat de ser aquí. El Girona és un club respectat en el bàsquet estatal i sé que és un club molt professional que vol aconseguir coses i també vol guanyar. Agraeixo que un projecte que vulgui guanyar hagi comptat amb mi i em motiva. Tinc excompanys que m’han parlat molt bé del club i de Girona. Espero que puguem fer un bon paper aquesta temporada i estic expectant per arribar i començar a treballar.”

Agraeixo que un projecte que vulgui guanyar hagi comptat amb mi i em motiva
Karamo Jawara
El Bàsquet Girona és un club respectat i sé que és un club molt professional que vol aconseguir coses

Tercer fitxatge i cinquena peça del projecte

Jawara arriba a Fontajau per cobrir la baixa de Davis Rozitis, la gran decepció del curs passat. A més del noruec, els gironins també han incorporat Pol Molins, procedent del Zamora (LEB Plata), i l’internacional letó Vecvagars (Força Lleida), que ha de ser el puntal ofensiu. També han renovat Albert Sàbat i tindran continuïtat Gerard Sevillano i Robert Cosialls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)