LEB Or

Franch, el quart

Bàsquet. El base format a la Penya i amb experiència a l’ACB i la LEB Or arriba al Girona procedent de França

Josep Franch (1,90 m, 1991) és el quart fitxatge per al segon curs del Girona a la LEB Or. El base badaloní format a la Penya arriba després de dues temporades al Basket Club Gries Oberhoffen en la Pro B, la segona categoria del bàsquet francès, i té una dilatada trajectòria en el bàsquet estatal, incloent-hi l’ACB. El curs 2009/10 hi va debutar amb el Joventut i, després d’un curs al primer equip verd-i-negre, va passar per l’UCAM Múrcia dos exercicis, i pel Betis i el Guipúscoa els dos següents.

El Melilla (2015/16) i el Breogán (2016/17) són els clubs de la LEB Or pels quals va passar el base abans de tornar a l’ACB amb el Betis (2017/18). El Melilla va ser el seu anterior club a l’Estat abans de jugar a la Pro B.

“Estic molt il·lusionat per aquesta nova etapa en la meva carrera esportiva. Fa temps que segueixo el projecte del Bàsquet Girona des de la distància i el creixement que està tenint. Tinc ganes de posar-me a treballar a les ordres d’en Carles per seguir ajudant a fer que el club creixi, aportar experiència i ambició per ser millors cada dia”, diu Josep Franch, que mostra el seu desig: “Espero poder gaudir de l’ambient a Fontajau d’aquí a poc, que l’afició s’enganxi a l’equip i ens ajudi en aquesta nova temporada.”

Franch s’afegeix als fitxatges del també base Pol Molins, l’aler Vecvagars i el pivot Karamo Jawara. La renovació d’Albert Sàbat i la continuïtat de Gerard Sevillano i Robert Cosialls –tenien contracte– fan que la plantilla de Carles Marco ja tingui set peces confirmades.

Duels de proximitat

El Barça B, el Quart i el Bisbal Bàsquet seran alguns dels rivals del filial del Girona en el seu primer curs a la lliga EBA. Comença el primer cap de setmana d’octubre, en el grup dels equips gironins hi ha dotze equips i el primer enfrontament directe serà el de la jornada 4, el 24 d’octubre, entre el Girona B i el Sol Gironès Bisbal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)