Més bàsquet

Ricky continua el seu recital i la selecció espanyola ja és als quarts (81-71)

El d’El Masnou ha anotat 26 punts en una nova exhibició i Campazzo, eliminat per faltes, no ha anotat en el segon temps

La selecció espanyola ha donat un cop de puny sobre la taula contra Argentina (81-71) i s’ha classificat pels quarts de final. Els de Sergio Scariolo tancaran la fase prèvia diumenge contra l’Eslovènia de Doncic. Ricky Rubio (26 punts i 5/6 triples) ha tornat a fer una exhibició davant un Campazzo (0 punts al segons 20 minuts) descentrat i superat. El nou base del Barça Laprovittola (27 punts) ha estat el millor dels argentins. El duel ha tingut un duel entre Pau Gasol i Luis Scola, dues llegendes en actiu.

Argentina ha sortit llançada amb un Laprovittola, el nou fitxatge del Barça, absolutament desbordant en atac (3-12). Però Ricky Rubio ha sorgit per liderar la selecció espanyola amb dos triples (11-15). L’exhibició del base d’El Masnou no s’ha frenat aquí perquè un triple seu en contracop ha situat la selecció espanyola per davant (16-15). Ricky ha hagut de marxar al vestidor en rebre un cop al nas i l’Argentina ho ha aprofitat per recuperar el timó del matx (18-25). Però la reacció ha arribat des de la defensa augmentant la intensitat i amb una línia de perímetre molt encertada: Ricky (13 punts, 7 Llull i 6 Rudy). Al descans els argentins, amb Deck ofegat, havien perdut encert i referents perquè únicament Laprovittola (15 punts) i Campazzo (10) estaven encertats (40-34).

Només arrencar el tercer quart un triple d’Abrines ha situat la màxima (43-34). Els de Sergio Scariolo no han deixat entrar mai en el partit als argentins que no han trobat un Campazzo eliminat per faltes que ha estripat la samarreta quan ha marxat a la banqueta. Els argentins han llançat la tovallola amb 23 pèrdues i es jugarà la classificació contra el japó en l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)