LEB Or

El Bàsquet Girona dona per tancada la plantilla

El primer equip tindrà dotze fitxes i Jordi Sargatal s’incorpora en el cos tècnic com a assitent

El Bàsquet Girona ha confirmat oficialment que dona per tancada la plantilla 2021-22 després de l’arribada de vuit nous jugadors. En l’apartat tècnic, l’equip serà el mateix amb més responsabilitat de Jordi Sargatal, que també exercirà d’entrenador assistent.

La plantilla d’aquesta temporada serà més àmplia i tindrà dotze fitxes. Els fitxatges són els de Kaspars Vecvagars, Pol Molins, Karamo Jawara, Josep Franch, Jaume Sorolla, Èric Vila, Mads Bonde Stürup i Gonçalo Delgado. Els jugadors que continuen de la temporada passada són Gerard Sevillano, Robert Cosialls, Albert Sàbat i Olaf Schaftenaar. Els dos primers tenien contracte amb el club mentre els dos darrers han renovat el seu compromís amb el projecte.

L’equip tècnic estarà encapçalat per Carles Marco en la figura d’entrenador i format per Jordi Sargatal (entrenador assistent), Miquel Fuentes (entrenador assistent), Arnau Sacot (preparador físic), Sergi Juanola (fisioterapeuta) i Albert Juncà (delegat).

El primer entrenament de pretemporada en grup es farà el dimecres 1 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)