Més bàsquet

L’Spar Girona jugarà la Supercopa a Tenerife el 18 i el 19 de setembre

La comissió executiva de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha atorgat a el club de Tenerife CDB Clarinos l’organització de la Supercopa Endesa, torneig que inaugurarà la temporada amb la presència de l’Spar Girona i que es disputarà al pavelló Santiago Martín de San Cristóbal de la Laguna els dies 18 i 19 de setembre.

La candidatura del CDB Clarinos va ser l’única presentada en temps i forma i l’equip tinerfeny serà un dels quatre participants al costat de les gironines, el Perfumerías Avenida i el València BC.

El format serà el de dos semifinals que es jugaran el 18 de setembre a les 18h i les 20.30 h (horari peninsular) i la gran final el diumenge 19 a les 19 h. El Perfumerías Avenida defensarà el títol aconseguit la temporada passada al Bilbao Arena, amb la possibilitat d’aconseguir la seva desena Supercopa.

L’Spar Girona, que en la darrera edició va caure en la semifinals contra el Perfumerías Avenida (74-78) té en el seu palmarès les edicions de 2015 i 2019, mentre que el València jugarà per segona ocasió consecutiva aquest torneig. El CDB Clarinos Tenerife debutarà en una Supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)