ACB

Primer test per als de Jasikevicius

ACB. El Barça debuta avui (19.15 h) en el capítol d’amistosos de pretemporada contra un MoraBanc Andorra i el lituà va fer broma sobre Pau Gasol: “Quan es cansi de jugar a golf ja ens trucarà”

El nou projecte de Jasikevicius, que ahir va fer broma sobre el futur de Pau Gasol dient que “quan es cansi de jugar a golf ja ens trucarà”, es posa avui en escena a Encamp contra el MoraBanc (19.15 h, E3). El tècnic lituà té disponibles tots els jugadors però podria donar descans a algun del primer equip tenint en compte que hi ha 4 joves del planter – Caicedo, Bonilla, Badji i Ubal– que la setmana vinent ja es podrien incorporar al Barça B tot i estar en dinàmica del primer equip. El Barça va arribar a les valls andorranes el dimarts i ha combinat una sessió de gimnàs i també de pista. El MoraBanc va perdre el seu primer test contra el Joventut (71-84).

Dorsals definits

Ahir van quedar definits els números que lluiran els jugadors. Sergi Martínez, l’únic que ha canviat, ha escollit el 8, que tenia Hanga. Els nous també han escollit: Laprovittola (20), Jokubaitis (31), Sanli (5) i Hayes (14). D’altra banda, Jasikevicius, Pierre Oriola i el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, van fer una visita al Comú d’Encamp acompanyats de Xavier Fernández, conseller d’Esports, Infància i Joventut d’Encamp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)