Eurolliga

Al Barça, el que és del Barça

Bàsquet. La falta d’intensitat i la derrota a Tel-Aviv no entelen la sèrie brutal dels blaugrana de dotze triomfs, sis en l’Eurolliga i sis de moment en l’ACB

El Maccabi, bèstia negra consolidada, va tornar a ser una pedra a la sabata i va trencar una ratxa de molt de valor de dotze triomfs consecutius del Barça de Saras Jasikevicius, sis en l’Eurolliga i sis més en l’ACB, competicions que lidera. Des que van regalar la supercopa contra el Madrid, els blaugrana havien vençut i convençut reivindicant-se amb una metamorfosi similar –però millorada– a la del curs passat –5-1 a Europa–, quan també havien perdut contra els blancs el primer títol estatal del curs i contra l’Andorra, la lliga catalana. Enguany, el beneficiari a Catalunya va ser el Baxi Manresa. El Barça no havia guanyat els sis primers partits de la competitiva Eurolliga des que es va instaurar el nou format, el curs 2016/17. La millor arrencada global va ser el curs 2009/10. L’equip de Xavi Pascual, posterior campió, va vèncer en els onze primers partits.

A Tel-Aviv, l’equip no va tenir resposta física en el primer temps –56 punts encaixats quan la seva mitjana europea era de 68–, tal com va admetre Saras Jasikevicius al final del partit. Al davant, a més, es va trobar un equip endollat d’entrada, qualitat de la qual el tècnic ja havia avisat en la prèvia. El costerut dimarts a Istanbul contra el Fenerbahçe, amb triomf en el xiulet final amb una cistella de Mirotic, va passar factura al Barça, que va sortir massa contemplatiu en el segon partit d’una minigira de molta exigència. La segona part es va igualar (29-32), però el mal ja estava fet. L’equip torna a la càrrega diumenge en l’ACB al Palau contra el Fuenlabrada (12.30 h) a la recerca del 7/7. L’equip madrileny és quinzè i acumula un balanç de 2-5.

11-0
El Barça 2009/10,
amb Pascual, va signar el millor inici europeu. En el nou format, el 6-0 és el millor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)