Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Ens falta confiança en el tir”

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, va destacar el poc encert de les seves jugadores en un partit de tanta rellevància. I no és una cosa només del partit d’ahir: “És una realitat que fa temps que hem perdut la confiança en el tir exterior. Com totes les coses, és responsabilitat meva i de tot el cos tècnic; la majoria de tirs són en bones posicions i de jugadores amb talent per ficar-les, però ens falta la generació de confiança per anotar.” L’entrenador admet que l’aturada per una de les finestres FIBA d’unes setmanes de la lliga i l’Eurolliga anirà bé a l’equip. “Hi ha una part del rendiment que té relació amb el cansament. Hem volgut arribar a la nostra millor versió però no hem pogut i encistellar des de fora és molt important contra rivals com aquest.”

Respecte al parcial de 3-21 que va encaixar l’equip en la primera part, Julbe va defensar que les jugadores mai es van deixar anar. “La part més recriminable és quan en el segon quart ens han afectat tant els errors en el tir. El rival se n’ha aprofitat i ens en podíem haver anat al vestidor perdent de sis i no de 15.” “Necessitem –hi va afegir– la nostra millor versió per competir en aquests partits; no podem viure només del contraatac.”

Julia Reisingerová també va coincidir amb Julbe en la importància d’anotar els tirs quan l’equip fa una bona defensa: “Tots els partits que hem perdut són amb percentatges baixos, si ho millorem tenim possibilitats de guanyar partits tant a casa com a fora. En som conscients.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)