NBA

Els Lakers ensopeguen per segon cop amb la mateixa pedra (104-107)

Els Oklahoma City Thunder han superat per 104-107 els Lakers, que sense LeBron James –estarà una setmana de baixa com a mínim per problemes als abdominals– sumen la seva quarta derrota del curs, després de disposar d’un avantatge de 19 punts al segon quart. La setmana passada els Lakers ja van deixar escapar un marge de 26 punts contra el mateix rival, que du dues victòries en tot el curs, les dues contra l’equip californià.

Russell Westbrook (27 punts) ha fallat el triple que forçava la pròrroga i els 29 d’Anthony Davis (18 rebots) i 21 de Carmelo Anthony no han servit per sumar el sisè triomf dels Lakers (5-4). Shai Gilgeous-Alexander amb 26 punts i Luguentz Dort (17 punts i autor del triple que feia pujar el 104-107) són els botxins dels homes de Frank Vogel.

Els Celtics han lligat la seva segona victòria seguida fora de casa, a la pista dels Miami Heat (78-95), i els Sixers en sumen 5 de consecutives amb el 98-109 sobre els Pistons i acrediten 7-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)