NBA

Ricky, decisiu en el tercer triomf seguit dels Cavs

El base (15 punts) ha anotat dos triples decisius en el darrer quart per tombar els Kings (117-103)

Els Cavaliers han encadenat aquesta matinada contra els Kings (117-103) el seu tercer triomf amb una actuació decisiva de Ricky Rubio en els minuts finals. El base del Masnou ha jugat els darrers vuit minuts i ha aturat un parcial de 2-12 dels Kings anotant dos triples decisius que han acabat decantant el duel. Rubio ha acabat amb 15 punts, 2 rebots, 3 assistències i 3 recuperacions en 26 minuts de joc. Set jugadors dels Cavaliers han acabat amb més de deu punts. Aquest és un dels secrets d’un equip que està competint molt per sobre de les previsions (16-12).

En el partit estel·lar de la jornada els 76ers han estat capaços de tombar els Warriors (102-93) gràcies a una extraordinària defensa sobre Stephen Curry, que només ha arribat als 18 punts amb tres triples de 14 intents. L’escorta persegueix el rècord històric de triples de Ray Allen. Després d’aquest partit s’ha quedat a sis triples de la marca de l’històric jugador, que manté el rècord amb 2.973 tirs encertats.