LEB Or

De LeBron a LEB Or, l’últim gran salt de Marc Gasol

El jugador va debutar avui fa un any amb els Lakers, 365 dies després és el pivot titular del Girona, el 13è de la lliga

El 13 de desembre del 2020, avui fa just un any, Marc Gasol va fer el seu debut amb els Lakers en un partit de pretemporada contra els Clippers. No hi havia res en joc però el pivot i president del Bàsquet Girona va acabar amb bones sensacions: 6 punts (3 de 4), 4 rebots i 5 assistències. Malauradament Frank Vogel, l’entrenador de l’equip, aniria perdent la confiança amb el jugador a mesura que passava la temporada i l’acabaria relegant a la banqueta en els partits més rellevants, tot i haver estat gairebé sempre el center titular al costat d’Anthony Davis i assistint sovint a un monstre com LeBron James. De fet, el jugador sempre ha valorat de forma positiva el seu pas per Los Angeles com una experiència més en la seva vida professional sobretot per l’oportunitat de poder jugar al costat de LeBron, que va ser una de les principals raons per les quals va acabar canviant el fred de Toronto pel glamur de Los Angeles.

En un any, i més en els temps que corren, poden passar moltes coses, però pocs podien imaginar que veurien Gasol, en aquell moment pensant i pencant per fer front Jokic, Embiid, Adebayo, Gobert i companyia, creuar l’Atlàntic per aterrar a Fontajau com a nou gegant de la LEB Or.

Sobre la seva decisió de compaginar la presidència amb un lloc a la plantilla del primer equip ja s’ha dit tot, però no deixa de sorprendre un gest que suposa també un sacrifici econòmic personal perquè hauria pogut jugar en qualsevol equip europeu o també de l’NBA amb un sou que li permetria cobrir una bona part del pressupost del seu club a la LEB Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)