NBA

Ricky Rubio vol continuar vinculat als Cavs mentre es recupera de la lesió

El seu tècnic J.B. Bickerstaff valora el gest i quan pugui també el vol al costat del grup perquè “la seva personalitat i esperit és encomanadís”

Ricky Rubio ha deixat clar als Cleveland Cavaliers que vol continuar sent part de l’equip i ajudar als seus companys, tot i la greu lesió que va patir dimarts i que li impedirà jugar la resta de la temporada. Rubio es va trencar el lligament creuat anterior del genoll esquerre quan estava protagonitzant un dels millors partits de la seva carrera en la NBA contra els New Orleans Pelicans.

Segons han publicat diversos mitjans nord-americans, la lesió del base masnoví ha forçat als Cavaliers a iniciar converses amb Los Angeles Lakers per fer-se amb els serveis de Rajon Rondo. El tècnic dels Cavs, J.B. Bickerstaff, ha revelat en una roda de premsa que havia parlat amb Rubio un cop es va conèixer la gravetat de la lesió i que el jugador li va manifestar que encara volia ser part de l’equip. “Aquest és el tipus de persona que és. Rubio està complint el seu últim any de contracte i fàcilment podia haver dit adeu per la lesió”, ha etzibat. No cal dir que des dels Cavs valoren el seu gest. “El volem al nostre costat. La seva personalitat s’encomana. El seu esperit és encomanadís. El seu coneixement de l’equip ens ajuda. El seu nivell de competivitat i la seva capacitat per activar als jugadors ens ajuda. Quan ho pugui fer, el volem al nostre costat tant com sigui possible”, ha afegit Bickerstaff.

En l’aspecte esportiu, els Cavaliers, encara de dol per la baixa de Rubio, han encaixat la segona derrota consecutiva contra els Wizards (110-93). La gran notícia del partit ha estat el debut del jove Jaime Echenique, que es converteix en el primer colombià a jugar a la NBA.

Cinquena victòria consecutiva dels Bucks

De la resta de la jornada de la NBA, destaca la cinquena victòria consecutiva dels Milwaukee Bucks contra els Orlando Magic (118-136). Liderats per Giannis Antetokounmpo (33 punts, 12 rebots i 5 assistències), els Bucks han aprofitat l’ensopegada dels Brooklyn Nets contra els Philadelphia 76ers (102-110) per sacsejar la zona alta de la conferència est.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)