LEB Or

El Girona-Melilla de diumenge, ajornat per un brot en l’equip visitant

L’últim partit que va jugar l’equip de Marc Gasol va ser el del 17 de desembre a Fontajau

L’enfrontament entre el Bàsquet Girona i el Melilla, de la LEB Or, que s’havia de jugar el proper diumenge 9 de gener a Fontajau, s’ha ajornat per casos de covid-19 en l’equip rival. En els propers dies es definirà la nova data del matx.

El proper partit del Girona de Marc Gasol tindrà lloc, doncs, el dimarts dia 12 a la pista de l’Oviedo. El partit del Melilla és el tercer que s’ajorna per coronavirus. L’últim partit que va jugar l’equip va ser contra el Palma a Fontajau el passat 17 de desembre (98-77).

El club informa que la gent que ha comprat entrada per venir a veure aquest partit no cal que faci res si la seva voluntat segueix sent veure el matx. D’altra banda, també hi ha la possibilitat de canviar l’entrada per qualsevol altre partit de la fase regular a Fontajau enviant un correu electrònic a basquetgirona@basquetgirona.com indicant el nom, cognom, adreça electrònica i el partit que es vulgui presenciar. En cas de voler canviar l’entrada per la d’un altre partit, cal que ho faci abans del 21 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)