NBA

Luka Doncic posa fi a la ratxa dels Memphis Grizzlies (85-112)

27 punts, 10 assistències i 12 rebots. És el triple doble amb què Luka Doncic ha liderat els Dallas Mavericks en la victòria sobre els Memphis Grizzlies per 85-112 que talla la ratxa d’onze triomfs del que es considera l’equip revelació del curs. És el quart triple doble de l’eslovè de la temporada i el quaranta de la seva carrera a la NBA. Hi ha 11 jugadors que ho han aconseguit i l’eslovè (22 anys) n’és el més jove

Els Golden State Warriors, que havien perdut contra Milwaukee Bucks dijous (118-99), s’han refet amb un gran triomf a la pista dels Chicago Bulls, que també venien de rebre un correctiu en aquest cas contra els Brooklyn Nets (112-138). Zach LaVine, lesionat al minut 4 de partit, deixava els líders de l’Est sense referent.

Joel Embiid ha fregat el triple doble (25 punts, 13 rebots i 6 assistències en el 111-99 dels Sixers sobre els Celtics, que enllaçaven tres victòries seguides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)