ACB

Nova barbaritat del Baxi Manresa a Andorra (79-82)

Els manresans perdien de 16 punts al tercer quart (56-40) i han fet una remuntada increïble

El Baxi Manresa ha remuntat 16 punts de desavantatge a Andorra i han guanyat un partit que tenien molt complicat (79-82). Els de Pedro Martínez han tingut fe i caràcter i gràcies a Francisco (27 punts) i el tap de Moneke en la jugada clau a Tunde han acabat sentenciant. El Baxi vol ser cap de sèrie a la Copa.

Després d’un inici amb igualtat els manresans han obert forat en el marcador amb un Moneke (7 punts) imparable (14-24) després d’un triple de Francisco. Nakic ha liderat un parcial de 9-2 amb sis punts pràcticament seguits (26-28). Just després de la lesió de Morgan un tap de Paulí a Moneke ha servit per la reacció del MoraBanc. Dos triples de Hannah seguits ha canviat totalment la dinàmica (31-31). Els manresans però han perdut el control del matx i els andorrans els han castigat amb 8/9 triples en el segon període i tot ha canviat (44-33) amb Crawford (3/3) i Hannah(4/4) impressionants i amb Paulí revolucionant des de la defensa (47-33). El parcial ha estat de 21-2 davant un Baxi Manresa desbordat.

Al tercer quart els andorrans semblava que trencaven el matx quan han agafat un màxim avantatge de 16 punts (56-40) després d’un altre triple de Crawford. Però si alguna cosa té el Baxi Manresa mai llança la tovallola. Els de Pedro Martínez han començat a retallar amb un Francisco impressionant (27 punts i 6 triples) i al darrer minut s’han posat per davant (75-76). S’ha entrat en un final d’infart i amb 79-80 Moneke ha aparegut per fer un tap a Tunde en la pilota clau i sentenciar.

ç

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)