ACB

Un derbi com els d’abans

Bàsquet. El Barça, ja en creixement després de tombar el Madrid, rep la Penya, que ha guanyat 13 dels 15 últims partits entre lliga i Eurocopa i que es presenta al Palau sense cap baixa

El Barça i la Penya afronten aquesta tarda (18.30 h) un dels clàssics del bàsquet català més oberts dels darrers temps. El Joventut arriba al Palau –amb l’aforament complet– després de guanyar 13 dels 15 últims partits entre la lliga i l’Eurocopa. A mes, Carles Duran té tota la plantilla a la seva disposició contra un rival que encara no podrà recuperar Sanli, baixa per covid, Oriola i Abrines. Tomic, l’excapità blaugrana, tindrà una bona oportunitat per dominar a la zona. Saras només disposa de Davies i el júnior James Nnaji com a centers i dijous, contra l’Asvel, ja va improvisar alguns minuts amb Smits i Mirotic en la posició de cinc. El Barça, que va viure la seva pròpia crisi encaixant quatre derrotes en cinc partits, es recupera a poc a poc, sobretot després de tombar el Madrid diumenge passat.

El Baxi, per la seva banda, rep el San Pablo (17.00 h) en un moment de forma excepcional. L’equip de Pedro Martínez, amb el millor atac de la lliga, és tercer (12-6) i la química entre tots els jugadors és formidable. El tècnic disposa de tots els jugadors i haurà de descartar una de les tretze fitxes abans del partit. Els castellans tenen baixes per covid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)