ACB

El Baxi Manresa no serà cap de sèrie en el sorteig de la copa

Triomf molt plàcid a casa contra el San Pablo Burgos (93-68)

El Baxi Manresa ha sumat el tretzè triomf a l’ACB però amb el Tenerife 78 - València 80 pendent de la primera volta no serà cap de sèrie en el sorteig de la copa aquest dilluns al migdia. El Tenerife és l’últim equip en accedir a l’edició que es fa aquest febrer a Granada, en detriment del Baskonia.

L’equip bagenc ha imposat la seva impecable dinàmica des del salt inicial per sumar el seu primer triomf contra el Burgos a casa en l’ACB, al tercer intent. Moneke (17), Thomasson (15), Bako i Sima (12), els màxims anotadors del conjunt de Pedro Martínez, que du set victòries en els seus últims vuit partits disputats.

De principi a fi

Els manresans dominaven el primer quart (25-15) des de l’inici (6-0) i amb un 9-0 amb les rotacions mantenint la iniciativa des de la superioritat en el rebot (13-7). Francisco, al darrer segon del segon quart i amb falta rebuda, deixava el 49-32 al descans completant un 13-3 amb els castellans, amb baixes i en plena reconstrucció de l’equip –Paco Olmos és el tercer tècnic després de Tabak i Maldonado i ja du 0-5– massa dubitatius davant un rival que juga de memòria.

Dani Garcia des de 6,75 m en transició deixava en un no res la millora visitant a l’inici del tercer quart (64-46 a 4:00), després d’accions de mèrit de Sima per sobre les dues anelles –esmaixada i tap. Vaulet assistit pel pivot gironí arrodonia la màxima (66-46).

Gamble amb 6 punts quasi seguits entre el final del tercer quart i l’inici de l’últim reduïa distàncies (68-54), que Dani Pérez recuperava amb el seu segon triple (71-54). Cisco en suspensió ampliava la màxima de nou a més de 7 minuts (76-55) i Moneke després (81-59), abans de deixar el parquet per una estrebada al bessó esquerre. Steinbergs ha tingut minuts al final (85-62 i 87-66), com Rafa Martínez (89-66 de 4,6 m i 93-68 de 6,75 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)