Eurolliga

Julbe, tampoc a Polònia

Bàsquet. Laura Antoja, com dissabte a Fontajau, serà la màxima responsable a la banqueta de l’Spar Girona demà a la pista del Gdynia

L’Spar Girona viatjava a Gdynia sense Alfred Julbe, que ja es va perdre el partit de dissabte passat a Fontajau contra el Dynamo de Kursk. Laura Antoja, la seva mà dreta al cos tècnic de l’Uni, tornarà a ser la màxima responsable a la banqueta gironina per segon partit, els dos de l’Eurolliga.

El partit a la pista del cuer del grup (2-11) és d’obligat triomf per a l’equip gironí (6-6), que ha perdut els seus tres últims compromisos continentals i que, aquest curs, suma tres victòries europees lluny de Fontajau. Són més de les que havia aconseguit entre les tres anteriors edicions, comptant la de la temporada passada en la bombolla de Schio.

Aquesta jornada és l’última de la fase regular de l’Eurolliga, després de la qual encara hi haurà partits pendents. Un és l’Spar Girona-Landes del 23 de febrer a Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)