Lliga femenina

El Cadí es juga ser cap de sèrie a la copa amb el Gernika

Qui guanyi aquest dissabte a La Seu (18 h, FEBtv) evita l’Avenida, l’Spar Girona i el València en el sorteig

El Cadí té aquest dissabte una final amb el Gernika al Palau aquest dissabte (18 h, FEBtv), perquè els dos equips s’asseguraran ser caps de sèrie en el sorteig dels quarts de final de la copa si guanyen. Vol dir evitar l’Avenida, l’Spar Girona o el València en el primer partit del torneig. El Sedis hi jugarà per tercer cop, després del parèntesi de l’any passat. El partit correspon a la jornada 15, a última de la primera volta que s’havia de jugar el 4 gener i que es va ajornar pels brots en el conjunt basc. Els dos equips tenen 9-5 en les 14 primeres jornades i, el que guanyi, jugarà contra el Guipúscoa, l’Estudiantes o el Casademont si el sorteig no determina que els dos aspirants a la quarta plaça es tornin a trobar a València la última setmana del mes de març.

Bernat Canut posa en valor les dues victòries del Cadí abans de l’aturada–60-54 amb el Ferrol i 58-67 a Lugo contra l’Ensino– i adverteix del perill del Gernika, que qualifica com un equip molt fort preparat per jugar a Europa i amb molt equilibri entre el perímetre i el joc interior pel que fa l’anotació. “Reduir la seva capacitat anotadora i no donar-los segones opcions” és la recepta que apunta Canut, que espera que el seu equip pugui “ser fluid en atac.” Tinara Moore (11 punts, 5 rebots i 12 de valoració de mitjana) torna al Palau, on va ser una referent el curs 2019/20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)