Més bàsquet

El Girona tindrà un equip de 3x3 femení

El Bàsquet Girona tindrà un equip de 3x3 femení, que competirà aquest estiu i que s’ha presentat a Fontajau i que integraran la pivot Aitana Cuevas (Madrid, 1986), la base Sandra Ygueravide (València, 1984), l’alera Vega Gimeno (València, 1991) i l’escorta Marta Canella (Baiona, 1995). Les jugadores han entrat en la presentació de l’equip per via telemàtica i han agraït poder jugar les quatre juntes i fer-ho en aquest equip. Les ganes de formar part d’un club, que sigui aquest i amb en Marc Gasol com a president és el missatge de les quatre jugadores, que volen fer créixer la disciplina en la què ja jugaven juntes amb la selecció espanyola.

Marc Gasol ha dit que és molt especial per a ell i pel club tenir aquest equip. El president ha recordat que la disciplina és molt dinàmica i que són les jugadores les que dissenyen el seu calendari. El president recorda que hi ha tres circuits -català, estatal i FIBA- i que les jugadores aniran buscant els punts que els permeti pujar en el rànquing. “Gaudir 365 dies l’any del bàsquet, i fer-ho amb elles, serà un orgull i ens ho passarem molt bé” apunta Gasol.

“No hi havia cap valent que apostés per aquesta disciplina. Es millora jugant i fer-ho no només amb la selecció sinó amb els equips permet sumar més punts i tenir més opcions d’estar als Jocs” posa en valor Vega Gimeno. “És molt més ràpid i dinàmic. Qui el veu per primer cop s’enganxa molt més que en el cinc per cinc. És molt més divertit” diu Ygueravide sobre les diferències de la disciplina de l’estiu amb la de la temporada regular.

Nacho Martín, Sergio De La Fuente, Javi Vega, Sergi Pino, Àlex Llorca, Xevi Guirao i Èdgar San Epifanio formen l’equip masculí de la disciplina 3x3 del Girona, que aquest estiu competirà per tercer any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)