Lliga femenina

L’Spar Girona i el Cadí La Seu ja tenen els primers rivals a la copa

Es torna a fer a València, del 24 al 27 de març, aquest cop amb públic a la Font de Sant Lluís (9.000 espectadors d’aforament)

L’Spar Girona - Estudiantes i el Cadí - Gernika són els emparellaments dels dos equips catalans que disputaran la copa, el 24 al 27 de març a València. El Sedis era el primer cap de sèrie en sortir i, el seu rival, el Gernika; l’últim equip amb qui es va enfrontar en la lliga. El València, l’amfitrió i campió de la Supecopa d’Espanya i d’Europa aquest curs, jugarà contra el Casademont Saragossa, debutant a la copa. L’Avenida s’emparellava amb el Guipúscoa i, d’aquesta manera, l’Spar Girona quedava com a últim cap de sèrie encarat amb l’Estudiantes, a qui ja va eliminar (73-55) el curs passat a València en els quart de final de la competició que acabaria guanyant. L’Uni queda en el mateix cantó del quadre que el València i, el Cadí, al de l’equip de Salamanca. L’Avenida, com a millor equip de la primera volta de la lliga, juga els quarts de final dijous. L’ordre dels partits s’ha de concretar avui. La cita recupera la presència de públic i també la mini-copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)