Eurolliga

L’Spar Girona tornarà a jugar els quarts de final, contra l’Avenida un altre cop

La FIBA ha redefinit els quarts de final de l’Eurolliga, després d’excloure e Iekaterinburg i el Dynamo de Kursk –els dos equips russos s’enfrontaven en una de les quatre eliminatòries– i l’Spar Girona, que havia acabat cinquè de la fase regular, jugarà contra l’Avenida. Aquesta serà la segona presència de l’Uni en les eliminatòries de la màxima competició continental de clubs, després de l’estrena del curs passat a doble partit a Salamanca en format bombolla. Sopron i BLMA juguen l’altra eliminatòria al mateix costat del quadre dels dos equips de la lliga femenina, mentre en l’altre els emparellaments seran entre Fenerbahçe i Riga d’una banda i Praga i Schio de l’altra.

La FIBA repesca els cinquens dels dos grups, TTT Riga i Spar Girona, mentre els setens, Szekszard i Galatasaray, passen als quarts de l’Eurocopa juntament amb els sisens. L’estament internacional diu que fins a nova ordre no accepta equips russos en les seves competicions, ni àrbitres ni oficials, que els equips ucraïnesos jugaran fora de les fronteres de l’estat que esta sent atacat per l’exèrcit rus i que cau la candidatura russa per organitzar l’europeu del 2025.

La primera reacció

“És un sentiment agredolç, perquè per una part el club torna a tenir opcions en la màxima competició però per l’altra, la manera en què es produeix, no ens agrada a ningú. Que la causa sigui una guerra és una mala notícia per a l’esport i la resposta unitària per part del món de l’esport és l’adequada” diu Xavi Fernández, director general de l’Uni Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)