LEB Or

Marc Gasol: “L’equip ha treballat molt bé per a arribar fins a aquí”

“Animem a tothom que vingui animar l’equip, s’ho passin bé i marxin orgullosos dels jugadors” diu el president del Girona

“Queda molta lliga per endavant i molta feina per fer. Tot i la derrota aquí amb el Granada la dinàmica és positiva: l’equip va assolint conceptes i trobant nous reptes però l’equip ha treballat molt bé per arribar fins a aquí” diu Marc Gasol en la prèvia del primer dels dos partits que té el Girona aquesta setmana a Fontajau, aquest dimecres contra el Juaristi (20 h) en un duel que s’hauria d’haver jugat l’últim cap de setmana del mes de gener i que es va haver d’ajornar. “Tinc molt clar quin és el potencial de l’equip i hem de treure el màxim rendiments als jugadors: conjuntar-nos com a equip i treballar en grup. Estic segur que si ho fem obtindrem els objectius que tothom té al cap. Després, que els resultats arribin o no ja ho veurem però l’equip té molt potencial i està treballant en aquesta línia” posa en context el pivot.

“Sabem que les jornades entre setmana sempre són complicades. Animem a tothom que vingui animar l’equip, s’ho passin bé i marxin orgullosos dels jugadors perquè això és seu i s’ha de gaudir” destaca el president del club qüestionat per la presència de públic a Fontajau, que valora: “Estem molt contents i agraïts, són molt importants i ens va molt bé la seva energia. Veiem molta gent jove a la grada i a mi com a president em fa molta il·lusió”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)