Eurolliga

L’Eurolliga retira la participació dels equips russos a les seves competicions

S’eliminen els resultats dels conjunts de Rússia de les classificacions de l’Eurolliga i l’Eurocopa

El Consell Executiu d’Accionistes de l’Eurolliga ha decidit retirar la participació dels equips de la federació russa de les seves competicions, tant de l’Eurolliga, en que hi ha el CSKA Moscou, Unics Kazan i Zenit St Petersburg, com de l’Eurocopa on juga el Lokomotiv Kuban Krasnodar, per aquesta temporada 2021/22. Fa unes setmanes ja es va decidir que els conjunts russos no disputessin els seus partits, i ara l’Eurolliga considera que la situació a Ucraïna no ha canviat i aplica aquesta mesura.

Com ja va anunciar el 28 de febrer tots els resultats dels partits de la temporada regular de tots els equips contra els conjunts russos s’eliminaran i no apareixeran a les noves classificacions. El Barça continua primer a l’Eurolliga i passa de les 22 victòries i 6 derrotes als 19 triomf i 5 derrotes. En l’Eurocopa, el Joventut de Badalona passa de 12-3 a 11-3 i també manté la primera posició del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)