Més bàsquet

RCD Espanyol, un històric

Bàsquet català. Es presenta el documental del pas del club blanc-i-blau per l’ACB 30 anys després, que han realitzat Gausachs, Bassols i Coromina

La Federació Catalana (FCBQ) va ser l’escenari de la presentació del documental Bàsquet en blanc-i-blau. El pas del RCD Espanyol per l’ACB, 30 anys després. El reportatge, que han fet Manel Gausachs –qui ha tingut la idea original i ha fet el guió–, Iván Bassols i Salva Coromina, repassa les dues parts diferenciades del trajecte del club blanc-i-blau a la màxima categoria estatal (1984-85, 1986-87, 1987-88 i 1988-89). L’acte, amb la presència del president de la FCBQ, Ferran Aril, va aplegar història viva de l’entitat com Manel Bosch, Albert Illa, Herminio San Epifanio, Joan Montes, Edu Piñero, Maria Teresa Viñals, Guifré Gol, Oscar Cervantes, Víctor Fandos i María Eugènia de Barnola. El documental dura 88 minuts i té la presència de 25 testimonis diferents que expliquen vivències i també la participació a la copa Korac del curs 1986/87. Actualment l’Espanyol juga la Copa Catalunya i va tornar fa tres anys i ha tingut tres ascensos consecutius des de la Tercera Catalana el curs 2018/19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)