Lliga femenina

El Cadí, sense opcions contra l’Avenida (49-70)

Tercera derrota en tres partits per al Cadí els darrers set dies, aquest cop en l’últim partit de lliga regular a l’Alt Urgell contra l’Avenida, que encarrilava el triomf al segon quart quan el Sedis només anotava una cistella en joc en la segona derrota del curs a La Seu. Bernat Canut segueix sense disposar d’Irati Etxarri, mentre Roberto Íñiguez tenia Kahleah Copper i Karlie Samuelson seguint el partit des de la banqueta del Palau d’Esports per unes molèsties al turmell i a l’esquena en la final a quatre de l’Eurolliga el cap de setmana a Istanbul.

Laura Peña de tres donava el primer avantatge al Cadí (11-9 triple) i tancava el primer quart amb la màxima local (17-11). El primer triple de Leo Rodríguez (19-23) obligava Bernat Canut a aturar el rellotge i no seria fins a 7 segons per a la mitja part que Laia Raventós anotaria la primera cistella en joc per a les de l’Alt Urgell (23-30). El segon triple local, de Laia Raventós, escurçava la diferència en la següent cistella en joc al tercer quart (28-37) , que s’acabaria 36-55 amb les visitants havent disposat d’una màxima de 22 i Vilaró deixant-la en 25 amb el seu tercer triple (45-70) abans que Paula Strautmane i Ari Pujol maquillessin el marcador. Klaudia Lukacovicova (12 punts) i Katie Lou Samuelson (22), les màximes anotadores.