Lliga femenina

El Cadí la Seu jugarà els quarts de final contra el Casademont Saragossa

El Cadí la Seu ha perdut a Maloste contra el Lointek Gernika (63-52), el rival que el va eliminar en els quarts de la copa, i tanca la lliga regular en una brillant quarta posició tot i haver encaixat tres derrotes seguides. El seu rival en els quarts de final de la fase pel títol serà el Casademont Saragossa, que ha acabat cinquè. L’equip català tindrà el factor pista a favor. El Gernika, que té un partit pendent dimarts contra l’Spar Girona, segella l’accés al play-off pel títol i aspira al setè lloc per evitar l’Avenida.

L’equip de Bernat Canut, amb la baixa sensible d’Irati Etxarri per un esquinç al turmell dret, ha anat sempre a remolc en els dos primers quarts (31-27) en els quals ha dominat el rebot (16 per 14) però ha fallat molt en els triples (3/13). L’equip de l’Alt Urgell s’ha posat per davant en el tercer quart, però les basques han imposat la seva llei en el darrer quart. Un parcial de 9-2 –del 43-41 al 52-43–ha estat clau i el Cadí ja no ha pogut reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)