Lliga femenina

Laura Peña, jugadora revelació

Laura Peña (1,69 m, 1998) és la jugadora revelació de la Lliga Femenina, un guardó que la base titular del Cadí La Seu afegeix als dos que ja suma la jugadora franquícia del Sedis aquest curs, Irati Etxarri, que a més de ser la millor alera pivot ha estat escollida la millor estatal de la competició. “Sabem que això no s’ha acabat, així que intentarem allargar-ho el màxim possible per seguir gaudint” diu la base sobre la temporada del Cadí, quart a la lliga i que aquest diumenge tanca la fase regular a la pista del Gernika, el seu botxí en els quarts de final de la copa. Peña no s’ha perdut cap partit aquesta temporada i acredita 7 punts, 4,6 rebots, 3 assistències i 9,7 de valoració.

Números rodons

Bernat Canut va arribar dimecres a la xifra de 150 partits al capdavant de la banqueta del Cadí. L’entrenador més jove de la lliga ha dut l’equip dos cops a Europa i tres a la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)