Lliga femenina

Laura Antoja: “Sempre que arriba l’Avenida canvien les sensacions”

“Sempre que arriba l’Avenida canvien les sensacions. Pots pensar en el moment de cada un, tot i que el seu moment segurament no és gaire eufòric, per tant per nosaltres ha de ser un punt de motivació. Hem de construir per si ens les trobem en una hipotètica final” diu Laura Antoja en la prèvia de l’Spar Girona - Avenida, referint-se a la derrota de les castellanes en la semifinal de l’Eurolliga. La ma dreta d’Alfred Julbe a la banqueta de l’Uni confirma que Rebekah Gardner pot estarà disponible per enfrontar-se a l’equip de Salamanca, tot i que matisa que l’escorta no està al cent per cent i el seu rendiment és una incògnita.

L’Avenida té el primer lloc assegurat –l’Spar serà tercer– i Roberto Íñiguez vol donar minuts a jugadores amb menys càrrega de minuts les darreres setmanes com Adaora Elonu, que torna a Fontajau després de dues temporades a l’Uni, de nou com a jugadora del conjunt castellà.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)