Lliga femenina

Marianna Tolo, el nou far de l’Spar Girona

L’Spar Girona fitxa Marianna Tolo (1,96 m, 1989) per a la temporada 2022/23. La pivot australiana amb passaport croat ve de jugar al Landes i ha de ser la referència interior de l’Uni. “Amb el fitxatge de Marianna Tolo complim una mica les expectatives de buscar un cinc de referència, que ens donés solidesa, que sàpiga jugar i que fes més bones a les companyes. El seu passaport croat la fa una jugadora molt interessant perquè ens allibera les places extracomunitàries. Estem molt contents de l’arribada de Tolo i del que suposarà per l’equip tenir un cinc que sigui com un base” destaca Pere Puig, el director esportiu del club.

Tolo és el relleu de Julia Reisingerová, que jugarà a l’Avenida, i a la lliga francesa acreditava 10 punts, 5 rebots i 2 assistències per partit. A l’Eurolliga, malgrat no signar bones actuacions contra el seu proper equip –4 punts i 7 rebots a Fontajau el 23 de febrer (70-78) i 6 i 2 al novembre a Lo Mont (71-80)–, 10,1, 5,3 i 2,4. La seva arribada aïlla la incògnita de la renovació de Burke, perquè l’equip que entrenarà Bernat Canut de moment només té una plaça d’extracomunitària, la que ocupa Rebekah Gardner.

Laia Flores i Laura Cornelius (bases), Rebekah Gardner i Magali Mendy (escortes), Binta Drammeh (alera), María Araújo i Irati Etxarri (aleres pivots) i Marianna Tolo i Giedre Labuckiene (pivots) són les peces confirmades de l’Spar 2022/23, a la qual s’hi afegirà i Kennedy Burke com a alera si renova.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)