Eurolliga

L’espera un grup per xalar molt

Bàsquet. Eurolliga. L’Spar Girona ja sap quins rivals passaran per Fontajau, amb el campió Sopron i el subcampió Perfumerías, en el cas de superar la fase prèvia contra el Villeneuve

L’Spar Girona ja sap quins seran els seus rivals en la fase de grups de l’Eurolliga, sempre que superi l’eliminatòria prèvia. L’encreuament clau serà el 12 d’octubre a la pista del Villeneuve francès, amb capacitat per a 1.800 espectadors i contra un rival amb molt potencial. La tornada i partit definitiu serà una setmana després, el 19 d’octubre, al pavelló de Fontajau. Si passen l’eliminatòria, les de Bernat Canut es trobaran amb el Perfumerías Avenida espanyol, el Sopron hongarès, el Beretta Famila Schio italià, el Landes francès, el Mersin Yenisehir Bld turc, el Mechelen belga i un rival més que sortirà de la prèvia entre el Botas d’Ankara, l’Aluinvent DVTK Miskolc hongarès i el Ramla Tel-Aviv israelià. Si l’Spar Girona no superés l’eliminatòria prèvia contra el Villeneuve, aleshores l’equip de Bernat Canut jugaria l’Eurocopa i compartiria el grup J amb La Roche Vendée francesa, el London Lions anglès i el guanyador de l’eliminatòria entre el Dinamo Sàsser i el House of Talents Spurs.

En el grup A de l’Eurolliga, el València, que dirigeix Rubén Burgos i que ha fitxat Alba Torrens, ha quedat enquadrat en el grup A, juntament amb la Virtus Bolonya del seleccionador espanyol Miguel Méndez. També hi haurà el Praga, de la República Txeca; el Fenerbahçe turc, que s’ha gastat una fortuna en Emma Meesseman i Breanna Stewart; el Tango Bourges belga; l’Atomeromu KSC Szekszárd hongarès; el Polkowice polonès, i un equip que sortirà de la fase prèvia entre l’Estrella Roja, el Sepsi i l’Olympiacòs. El gran favorit dels últims anys, el Iekaterinburg rus, queda fora de la competició –com la resta dels russos i bielorussos– pel conflicte entre Rússia i Ucraïna.

D’altra banda, en el sorteig de l’Eurocopa, el Cadí La Seu de l’extècnic Bernat Canut i Irati Etxarri va tenir sort en el sorteig. Les alt-urgellenques, que dirigirà Jordi Acero, han quedat emparellades amb el Mithra Castors Braine belga, el Casademont Saragossa –debutant en la competició europea– i un altre equip que sortirà d’una eliminatòria prèvia que disputaran el Gréngewald i l’Sportiva Azoris.

Patrocini

Gardner, una ‘rookie’ WNBA espectacular

X.B.

La jugadora californiana de l’Spar Girona Rebekah Gardner (1,83 m, 1990), l’MVP de la Lliga Femenina i renovada per dos anys més amb l’equip gironí, va ser l’estrella de les Chicago Sky en el triomf a la pista de les Sparks (68-80), on va fer dobles figures (18 punts i 10 rebots). Tot això ho està fent en el seu debut a la WNBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)