ACB

Pol Figueras, un altre base per al Girona a l’ACB

Pol Figueras (1,86 m, 1998) és la tercera incorporació que el Girona fa oficial per a la temporada del debut a l’ACB. El base, que hi va debutar amb el Barça, s’afegeix a les arribades que el club de Marc Gasol ha anunciat aquesta setmana: Quino Colom i el Pato Garino.

Figueras arriba a Fontajau després de sis temporades a la LEB Or, les dues darreres de les quals amb el Palma. Abans, tres amb el Barça i una a Ourense. En aquest últim exercici, en més de 33 minuts per partit, 10 punts, 2,4 rebots i 6 assistències de mitjana (12,7 de valoració).

“Estic molt content per l’oportunitat i il·lusionat que el club m’hagi demostrat la seva confiança en mi en aquest moment. Per mi és com tornar a casa, a Catalunya, i jugar amb ex-companys.” diu el nou jugador del Girona, que hi afegeix: “Tinc moltes ganes de començar a treballar amb els companys i l’entrenador i viure el club i la ciutat i el que està significant aquest moment de bàsquet tan espectacular.” “És un base de creixement constant, de potencial immediat que encaixa perfectament en la nostra manera d’entendre el jugador.” destaca Jordi Plà i Comas, que sobre el base posa en valor: “Tot i la seva edat ja posseeix un molt bon control dels ritmes i lectures més que notables, tant ofensives com especialment defensives.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)