Lliga femenina

El Cadí La Seu tanca la plantilla amb el fitxatge de Maria Kostourkova

Juga de pivot, te 25 anys i arriba del Casademont Saragossa

El Cadí La Seu ha completat la plantilla de la temporada 2022-23 amb el fitxatge de Maria Kostourkova. La pivot de 25 anys va néixer a Sofia, però de petita va anar a Portugal, on es va iniciar en el bàsquet i és internacional amb la selecció absoluta portuguesa. Arriba al conjunt urgellenc provinent del Casademont Saragossa i abans va militar en el Laguna Tenerife.

Amb aquesta incorporació el Cadí La Seu completa la plantilla 2022/23 que està formada per: Laura Peña, Elise Ramette, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Júlia Soler, Paula Strautmane, Taylor Koenen, Georgina Bahí, Bojana Kovacevic, Montse Brotons, Jewel Tunstull i Maria Kostourkova.

Jordi Acero, entrenador de Cadí La Seu, ha explicat sobre aquesta incorporació: “Valorem molt positivament la incorporació de la Maria Kostourkova. Creiem que ens pot donar un paper que no teníem dins l’equip. És una pivot gran que ens pot donar energia en el rebot, presència i punts a prop del cèrcol. La seva ètica de treball, de jugadora jove amb ganes de créixer tan personal com a nivell d’equip, encaixa totalment amb la del nostre club. Contents que s’incorpori amb nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)