LEB Plata

Cañellas per Berrocal

LEB. El Prat, que ahir va renovar el seu acord de vinculació amb la Penya, escull Cañellas per ser el tècnic dels joves verd-i-negres substituint Berrocal, que marxa d’ajudant al Maccabi Tel-Aviv

El Prat Joventut, que ahir va anunciar que renova la seva vinculació per divuitè any amb la Penya, canvia d’entrenador. El fins ara màxim responsable, Josep Maria Berrocal, torna a fer les maletes per anar a Tel-Aviv per ser ajudant d’Oded Kattash i d’aquesta manera torna a l’Eurolliga. El montgatí ja ha guanyat la màxima competició continental amb el Barça de Xavi Pascual i després ha estat ajudant, entre d’altres, al Panathinaikòs amb Dusko Ivanovic. Berrocal tenia un any més de contracte amb la Penya per dirigir el Prat però la proposta era irrebutjable. Al Prat Joventut, que aquest any jugarà a la LEB Plata, el dirigirà Albert Cañellas, fins ara director tècnic del club potablava, que també feia d’ajudant en el primer equip de la Penya i d’Aíto en els entrenaments amb els joves. Cañellas havia entrenat, abans del Prat, l’Hospitalet.

De Lleida a Andorra

Qui canvia d’aires a la LEB Or és el base Schreiner, que tornarà al MoraBanc, on ja havia estat després del seu pas per Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)