ACB

El Girona - Madrid, el primer partit de lliga

L’estrena del Bàsquet Girona a l’ACB serà contra el vigent campió de lliga, el Madrid, el 28 de setembre a les 21 h. La última visita del conjunt blanc a Fontajau és la del 10 de novembre del 2007. Aquell dia els blancs sumaven la victòria (83-94) per primer cop a Fontajau des del gener del 2003 (66-83). Marc Gasol va acabar amb 12 punts, 5 rebots i 21 de valoració, la mateixa que Jackson Vroman. Pels visitants va brillar Charles Smith amb 20 punts (5/8 triples) i 36 de valoració. El president i fundador de l’actual club gironí i Sergi Llull (1 punt i 4 de valoració) seran els únics supervivents d’aquell antecedent en el partit que alci el teló de la lliga aquesta tardor.

La primera jornada de lliga la completen, pel que fa els catalans, el Baxi Manresa - Tenerife l’endemà a les 21.30 h –la reedició de la última final de la BCL– i, el dia 30, el Gran Canària - Barça en el debut de jaka Lakovic a la banqueta local i el Joventut - Bilbao.

En la segona jornada, l’1 i 2 d’octubre, el Baxi Manresa juga a Granada i el Joventut a València, dissabte, mentre el Girona s’estrena a fora a la pista del Tenerife i el Barça obre l’exercici al Palau rebent el Baskonia; diumenge.

El primer duel entre equips catalans serà en la quarta jornada, el 15 d’octubre al Nou Congost entre el Baxi - Manresa i el Barça. El següent, el Barça - Girona el 6 de novembre al Palau Blaugrana. Els clàssics són el 2 de genera Madrid i el 16 d’abril a Barcelona, la primera volta es tanca el 21 i 22 de gener amb un duel entre els dos ascendits de la LEB Or (Granada - Girona) i, la lliga regular, els dies 20 i 21 de maig amb els partits Barça - UCAM, Granada - Joventut, Girona - Baskonia i Baxi Manresa - Gran Canària.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)