Europeu

Espanya es passeja en el seu debut a l’Europeu (114-87)

Ha sentenciat el partit en uns primers 20 minuts impecables (57-34)

La selecció espanyola s’ha passejat en el seu debut a l’Europeu i ha apallissat (114-87) la Bulgària de l’exblaugrana Vezenkov (26 punts) a qui ja li ha endossat 57 punts al descans on el partit ha quedat sentenciat (57-34). Els màxims anotadors de la selecció espanyola han estat Lorenzo Brown (17 punts en 17 minuts), Willy Hernangómez (16) i 13 el seu germà Juancho. El català Joel Parra ha jugat 12 minuts i ha anotat 5 punts. El pròxim partit d’Espanya, que ha fet 15/33 triples, serà dissabte contra l’amfitriona Geòrgia (21h).

Els de Sergio Scariolo han dominat des del salt inicial amb els germans Hernangómez dominant la pintura, imprimint un ritme alt de joc i molt encertat des de la línia de 6,75 metres. Precisament després d’uns primers 5 minuts igualats dos triples seguits de Rudy han llançat la diferència per sobre els 15 punts (36-20) i, a partir d’aquí tot ha estat bufar i fer ampolles. El segon temps ha estat de pur tràmit només per saber la renda final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)