Lliga catalana

I si la fem grossa?

Girona torna a tenir un equip a la Lliga Catalana 14 anys després i toparà amb el Barça a les semifinals (21 h, Esport3); Aíto recupera Fjellerup i Prkacin, i Garino és dubte

2

cops

campions l’antic Girona

El Bàsquet Girona, que encara no ha tancat la plantilla, torna a ser protagonista d’una Lliga Catalana. Girona ha guanyat dos cops el títol (1996 i 2006) però era abans que Marc Gasol fundés el nou club. Els gironins intentaran ser la gran sorpresa de la competició començant avui contra el Barça (21 h, Esport3). El Bàsquet Girona i el Baxi Manresa van ser els dos clubs que van començar abans a l’estiu però encara els falten moltes peces. Tot i que ja jugaran el campió de la copa Amèrica Maxi Fjellerup i l’internacional croat Roko Prkacin, encara és dubte el Pato Garino, que té una sobrecàrrega a l’isquiotibial. La presència del tàndem Quino Colom i Marc Gasol dona solidesa i experiència al projecte, que té bona pinta perquè les peces han anat encaixant. El gegant Miletic (ex Partizan) està responent i al perímetre Taylor és la sensació. Franch i Figueras completen la direcció, mentre que Èric Vila ha fet un salt endavant. Els gironins intentaran fer saltar la banca contra uns blaugrana d’una qualitat màxima però que no han pogut entrenar-se plegats. Jasikevicius és conscient que enguany se li exigirà tot i vol començar a construir sense rebre patacades com el curs passat, quan van perdre la final de la Lliga Catalana contra el Baxi a Manresa.

LA PRÈVIA

Ni Fjellerup ni Prkacin venen rodats de les seleccions perquè han vist molt bàsquet però no han participat gaire
Aíto García Reneses
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)