Mundial

Bronze per a Marianna Tolo a Sydney

Austràlia supera el Canadà 95-65 amb 30 punts de Lauren Jackson

La pivot australiana Marianna Tolo (1,96 m, 1989) s’endú el bronze en el campionat del mon, que s’acaba a Sydney amb Austràlia superant Canadà per 95-65 en el partit pel tercer lloc. La jugadora de l’Spar Girona, titular, fa 8 punts sense error en el tir (2/2 de 2 i 4/4 de tirs lliures) i hi afegeix 3 rebots i 2 assistències en 13:27. La protagonista del partit és Lauren Jackson (1,95 m, 1981), autora de 30 punts en 21:10 en el darrer partit de la seva cinquena presència en un mundial.

Llegenda

L’actuació de la pivot suposa la segona en què una jugadora arriba als 30 punts en un partit amb una medalla en joc. La primera és ella mateixa, quan el 2002 contra Corea del Sud en feia 31. Al llarg de la seva carrera suma 64 punts en duels per una medalla, un més que Diana Taurasi. Lauren Jackson iguala la brasilera Janeth Dos Santos Arcain en partits d’un mundial (43), una llista en la què Laia Palau amb 40 és tercera empatada amb Alessandra Santos De Olivera (Brasil) i Yamile Martinez Calderon (Cuba).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)