ACB

Marc Gasol: “Estic segur que a Fontajau no passarà el mateix que contra l’Obradoiro”

El Bàsquet Girona afronta diumenge la segona cita a Fontajau, aquesta vegada contra l’Unicaja de Màlaga. El conjunt d’Aito García Reneses arriba a la quarta jornada sense haver aconseguit cap victòria. Madrid, Tenerife i Obradoiro han estat tres ossos durs de rosegar, sobretot el conjunt gallec que va superar clarament als gironins.

Un canvi contra l’Unicaja

En la prèvia del partit, el president i capità del Girona, Marc Gasol, ha parlat sobre el moment que viu l’equip. “Tenim l’obligació de sempre, continuar millorant. Això, no es va poder veure en l’últim partit perquè vam estar molt febles mentalment i vam tenir poca consistència. Sempre anàvem darrere al plantejament de l’Obradoiro, n’estic segur això a Fontajau no passarà”, ha comentat Gasol.

La tornada a Fontajau

“El simple fet de jugar quan arribes amb aquesta mala dinàmica ja és bo i encara més quan ho fas davant la teva afició. Els hi demanem que continuïn com fins ara, ja que el seu alè ens ajuda i fa créixer a molts jugadors que necessiten aquesta motivació”, ha explicat el de Sant Boi. El Girona tornarà a jugar dues setmanes després a casa. El partit contra el Madrid, corresponent a la primera jornada, va servir per veure l’estrena de l’equip a l’ACB. Ara, aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia, tornarà a tenir una cita amb un equip històric dins de la categoria: l’Unicaja de Màlaga.

La mosca de Sant Narcís

Més enllà del partit de diumenge, Marc Gasol avui serà distingit amb la Mosca de Sant Narcís que lliura el Col·legi de Periodistes de Girona amb els premis Mosques de la Informació 2022. Així ho ha valorat el català: “Estic molt content que es valori la feina i la tasca que el club fa en el territori. És un honor perquè et permet veure el recorregut que hem tingut amb poc temps. Més enllà de la competició a ACB, el Bàsquet Girona té a darrere més de quatre-cents nens i nenes i el club va creixent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)