NBA

Els Clippers s’imposen als Lakers en el primer derbi de Los Angeles (97-103)

Bon partit de Kawhi Leonard que torna després d’una lesió de 16 mesos

Els Clippers s’han estrenat en la nova temporada de la NBA amb la victòria en el derbi de Los Angeles i s’han imposat a la pista dels Lakers per 97-103. Ha destacat la bona actuació de Kawhi Leonard que ha anotat 14 punts en el seu retorn a les pistes setze mesos després de la seva lesió. No jugava des del juny del 2021, ha iniciat el partit des de la banqueta i ha liderat l’equip a partir del segon quart. L’enfrontament ha tingut forces alternatives en el marcador i al descans s’ha arribat amb un empat, 56-56. En els Lakers han destacat els 26 punts de Lonnie Walker, mentre que LeBron James n’ha anotat 20.

Un triple de Wesley Matthews a nou segons del final ha sentenciat la victòria dels Milwaukee Bucks a la pista dels Philadelphia 76ers per 88-90. Giannis Antetokounmpo ha liderat l’equip amb 21 punts, 13 rebots i 8 assistències, i pels sixers ha destacat James Harden amb 31 punts 8 rebots i 9 assistències. L’enfrontament ha estat molt disputat, s’ha arribat al descans amb 45-47 i el triomf no s’ha decidit fins al final.