ACB

El Barça exhibeix poder ofensiu a la Fonteta (80-92)

L’equip blaugrana ha marcat el ritme des de l’inici, amb Laprovittola, amb 21 punts, com a màxim anotador

El Barça ha exhibit el seu poder ofensiu a la Fonteta per derrotar amb autoritat el València (80-92) i continuar al capdavant de la lliga ACB, empatat a punts amb el Lenovo Tenerife i el Real Madrid. Laprovittola (21 punts) i Higgins (18) han estat els màxims anotadors dels blaugrana, que han portat la iniciativa des del primer quart.

La direcció de joc i l’encert del tàndem Satoransky (10 punts) i Laprovittola (8) han guiat la posada en escena blaugrana. Amb el domini del rebot, intensitat defensiva i les transicions han marcat el ritme dels primers deu minuts de joc (18-23). Tot i les rotacions, el Barça ha eixamplat el control sota l’anella en el segon quart i amb un altíssima efectivitat en els llançaments triples (9 de 14) ha elevat la seva renda fins als 15 punts al descans (40-55). Els canvis defensius del conjunt valencià no han pogut frenar la sagnia. Da Silva (7) i Higgins (11) s’han afegit a la festa i tancaven una primera meitat tenyida de blaugrana.

Després de la represa, 7 punts consecutius de Dubljevic han ajustat el resultat (50-62). Però la reacció del Barça, amb dos triples més de Laprovittola, ha estat immediata. Una jugada de 2+1 de Kalinic ampliaven l’avantatge fins als 19 punts (52-71). El partit s’ha escalfat després d’una falta antiesportiva de Víctor Claver, i de dues tècniques desqualificants per a Àlex Mumbrú, que ha hagut d’abandonar la banqueta. En tot cas, el Barça arribava a l’últim quart amb la victòria encarrilada (60-77). En l’últim període s’ha repetit el guió. Els taronges retallaven diferències amb un parcial de 7-0 (67-79), però Laprovittola tornava a sortir al rescat, amb un altre triple i una assistència magistral a Kalinic. El Barça ha arribat a manar de 21 (67-88), però en el tram final el València ha maquillat el resultat fins 80-92 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)