ACB

El Girona, amb el seu equip de bàsquet en cadira de rodes

Colom, Fjellerup, Oriola, Taylor i Hanzlik juguen un partit per normalitzar la situació que viuen les persones en cadira de rodes

El Rehagirona - Bàsquet Girona, l’equip en cadira de rodes de l’entitat, i jugadors de l’equip ACB com Quino Colom, Maxi Fjellerup, Pierre Oriola, Kameron Taylor i Ondrej Hanzlik, juguen un partit per donar visibilitat i normalitzar la situació que viuen les persones en cadira de rodes. Una activitat emmarcada en l’acord de col·laboració entre Rehagirona i Bàsquet Girona, que va començar el curs passat.

“Estem molt agraïts als jugadors de l’equip en cadires de rodes i als de l’ACB, així també com al club Bàsquet Girona, el fet d’avenir-se a realitzar aquest partit i contribuir a impulsar i normalitzar el bàsquet en cadira de rodes” diu Jordi Gispert, gerent de Rehagirona. L’empresa ofereix solucions integrals d’alta qualitat per a la mobilitat activa i està implicada en la renovació i millora de l’equipament de cadires de rodes de l’equip Rehagirona - Bàsquet Girona, així com de la situació dels integrants de l’equip a través de valoracions clíniques i assessorament tècnic.

“Em sembla molt bé que es doni suport a aquesta manera de jugar a bàsquet. Crec que és molt important fer accions d’aquest tipus i normalitzar un esport que està present en moltes ciutats” apunta Ondrej Hanzlik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)