Lliga femenina

El Barça CBS derrota el Bembibre (65-60) i suma el quart triomf

El Barça CBS ha derrotat el Bembibre per 65-60 (37-24 a la mitja part) i ha sumat el quart triomf del curs en sis jornades, allargant els bons resultats dels tres partits jugats aquest curs a casa i el seu gran inici en la màxima categoria. El conjunt blaugrana ha dut sempre la iniciativa sense acabar de marxar de manera definitiva i li ha tocat patir en els darrers minuts quan el Bembibre, liderat per Whalen (22 punts), ha ressorgit. L’equip visitant, de fet, hauria pogut inquietar en el tercer quart (51-41), però ha fallat set tirs lliures. S’ha acostat a 8 punts al’inici del quart (51-43) però el Barça li ha parat de seguida els peus d’entrada amb un 4-0 de parcial, tot i que l’equip visitant s’ha acostat de nou(58-53) a 2:42 del final. Isaac Fernández ha demanat temps mort instantàniament per capgirar la dinàmica ascendent del conjunt castellà. Whalen, la millor de les visitants, ha clavat el seu quart triple en set intents i ha generat encara més incertesa (60-56 a 1:12), Davis, sola sota el cèrcol, ha aclarit una mica més el desenllaç (62-56).

Jolene Anderson, amb 16 punts i 20 de valoració –la màxima de tots les jugadores–, ha estat la màxima anotadora del Barça CBS, seguida de Kristina Rakovic (12) i de Marta Canella (11).