Eurolliga

Saras: “L’Efes sempre comença així i després puja molt el seu nivell”

En la vigília del partit a la pista de l’Anadolu Efes (demà 18.30), l’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha alertat que l’equip turc “sempre” va de més a menys al llarg de la temporada, per la qual cosa “no cal fixar-se” en el fet que hagi perdut els últims tres partits de l’Eurolliga. “Sempre comencen així, després pugen molt el seu nivell de joc. Estan bastant còmodes en aquestes situacions, no cal fixar-se en els últims resultats. Tenen jugadors que porten anys jugant junts, decidint partits per si mateixos a força de talent. Caldrà patir segur”, ha afirmat aquest dimecres el tècnic lituà.

Jasikevicius ha subratllat la importància que tenen el base Vasilije Micic i l’aler Will Clyburn en l’atac de l’Anadolu Efes: “Els més perillosos? Els exteriors. Molt de joc passa per Micic i Clyburn”. “Però els altres saben el que han de fer. Hi ha molts punts a Beaubois i Bryant. Els grans també poden fer-te mal de dues maneres diferents amb Pleiss i Zizic. Quan un equip és dues vegades campió d’Europa, és l’equip a batre”, ha afegit.

L’entrenador del Barça ha tirat d’ironia en ser preguntat per si compta amb la presència del base rival Shane Larkin, absent fins al moment aquesta temporada per lesió: “No puc contestar això. Puc trucar aquesta nit a Ergin (Ataman), però segur que no m’agafa el telèfon”. “Estem en una fase molt primerenca de la temporada. Cal saber que hem fet algunes coses bé, però l’equip que més millori al llarg de la temporada tindrà més opcions de guanyar-ho tot”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)