ACB

Higgins falla el triple guanyador i la Penya tomba el Barça (82-79)

Els verd-i-negres han tingut fe tot i arribar a perdre de 13 punts a la segona part

La Penya ha superat el Barça (82-79) en un derbi apassionant on tot i que a 40 segons els verd-i-negres guanyaven de 5 punts i tenien dos tirs lliures al final Higgins ha tingut el triple del triomf amb 81-79 però ha fallat.

Els blaugrana han començat per feina amb un Laprovittola impressionant (8 punts) tot i tenir a Ventura a sobre sortint de titular. Els verd-i-negres però han anat retallant la diferència gràcies a una major activitat defensiva. Quan més aprop estava la Penya el Barça ha fet un parcial de 2-11 amb Vesely dominant amb autoritat la pintura (6 punts seguits) i un triple de Jokubaitis (32-41). Laprovittola ha tornat a pista però ha fet una falta i li han mostrat una tècnica que l’han retornat a la banqueta amb tres personals. Ribas ha mantingut els verd-i-negres al tram final (38-47). Tomic ha estat ofegat i anul·lat físicament.

Al tercer quart dos triples seguits de Da Silva i de Higgins han situat la màxima del matx (42-55). La Penya, que portava un 0/8 triples, ha començat a anotar des de fora i a defensar més fort i això ha provocat un 13-2 per forçar el temps mort de Jasikevicius (55-57). Però un triple de Da Silva ha tornat a llançar el Barça (55-60). La Penya ha tornat a fer una estirada per posar-se a un punt (69-70). Joel parra 71-70. feliz triple (74-70). Laprovitotola ha empatat el matx amb sis punts seguits (76-76). Una falta a Guy i una tècnica a Saras ha donat avantatge a la Penya (79-76). Laprovittola i Higgins han errat dos triples . A 40 segons Tomic ha pogut sentenciar amb 81-76 amb dos tirs lliures però ha errat i el Barça ha retallat aprofitant les errades de la Penya. Els blaugrana, després d’una pèrdua de Vives, han disposat d’un triple per guanyar el matx però Higgins ha errat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)