NBA

Luka Doncic iguala Dirk Nowitzki amb només 23 anys

L’eslovè fa el seu cinquè triple doble de la temporada en el 116-113 contra els Golden State Warriors

Els 41 punts, 12 rebots i 12 assistències de Luka Doncic en el 116-113 contra els Golden State Warriors son el cinquè triple doble de l’eslovè a la NBA aquest curs. Els Dallas Mavericks, que acumulaven 4 desfetes seguides, superen els Golden State Warriors en una nit en què l’eslovè, als 23 anys, iguala l’alemany Dirk Nowitzki amb 20 partits amb 40 punts o més en la franquícia de Texas. Ho fa en la seva quarta temporada a la lliga i té a l’abast el rècord de Mark Aguirre, en les dècades dels 80 i 90.

Klay Thompson falla el triple que forçava la pròrroga i, de fet, el tir exterior seria el dèficit dels californians (11/25). Steph Curry acaba amb 32 punts –5 triples– però Thompson només en fa 5.

Los Ángeles Clippers, liderats pels 22 punts a l’últim quart de Norman Powell (32 en tot el duel), capgiren un desavantatge de 18 punts contra els Portland Trail Blazers, a qui superen per 118-112.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)